Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Πέθανε ο Πάγκαλος

Σοκαρισμένος ο πολιτικός και μη κόσμος της χώρας στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Θεόδωρου Πάγκαλου. Μια μεγάλη (κυριολεκτικά) απώλεια για το ελληνικό κοινοβούλιο έρχεται να συνταράξει περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά της πολιτικής ζωής του τόπου.

Ο πληθωρικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (κι εγγονός δικτάτορα) βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στη βασιλική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου «King George Palace» όπου και διέμεινε μαζί με την οικογένειά του για τις μέρες των εορτών.

Οι εικασίες για το τραγικό αυτό περιστατικό είναι πολλές, αλλά η σύζυγός του, κυρία Χριστοφάκη, συμβάλλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης με τη συνταρακτική της κατάθεση στην αστυνομία.Clopy-paste από παλιό καλό ανεκδοτάκι. Την αποκάλυψη για τις πολυτελέστατες διακοπές του Πάγκαλου, έκανε το Πρώτο Θέμα. Το κύρος αυτής της εφημερίδας είναι ανύπαρκτο, γι’αυτό και είμαι επιφυλακτικός για την αξιοπιστία της είδησης. Παρόλα αυτά, γουστάρω τον ντόρο που γίνεται εις βάρος του αντιπροέδρου. Η λασπολογία και η συκοφάντηση είναι δύο συνέπειες που αξίζουν σε ανθρώπους όπως αυτός.

Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.