Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Who is whoΚαταρχήν, το πώς βγήκε το όνομα dr.SeenG, ας το αφήσουμε στη σφαίρα του μυστηρίου. Ούτε εγώ δε θυμάμαι το λόγο της επιλογής μου. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως διάλεξα ξένο όνομα για το γιατρό, επειδή οι πρώτες συνεδρίες του ήταν στα αγγλικά, με καλεσμένους εξέχοντα πρόσωπα του διεθνούς jet set.

Είμαι ο Κώστας Παύλου, εκ Κατερίνης ορμώμενος, γραφίστας στο επάγγελμα (δεν έχω ουδεμία σχέση με τη δημοσιογραφία) και δημιουργός του πρώτου κόμικ σε ελληνικό blog. Ο dr.SeenG είναι ένας «χαμηλών τόνων» ψυχαναλυτής με λαμπερή πελατεία. Στον καναπέ του κάθονται και συνεδριάζονται κάθε λογής εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής επικαιρότητας.

Η αρχή έγινε το Μάρτιο του 2008 μέσα από τη συχνότητα του drseeng.blogspot.com (μην ταράζεστε από το απαγορευτικό σήμα, μπορείτε να μπείτε κανονικά), τον Ιούνη του 2009 το… ιατρείο μεταφέρθηκε στη φιλόξενη γωνιά της Σεμίνας Διγενή στο Mediasoup και το καλοκαιράκι του 2010 ο doctor απέκτησε το δικό του σπιτάκι εδώ στο drseeng.com.

Εκτός από τις συνεδρίες, η ύλη του blog «διανθίζεται» και με μονταρισμένες εικόνες, σχόλια επί παντός επιστητού (κυρίως πολιτικά), φυσικά σάτιρα, άντε και λίγη ενημέρωση.

Εκτός από ψώνιο, είμαι και πολύ διαλλακτικός τύπος, γι’αυτό και μ’αρέσει να ακούω παρατηρήσεις και συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα. Από τη θεματολογία και τις απόψεις, μέχρι τη διακόσμηση του blog. Σας περιμένω είτε μέσω email (αναγράφεται πάνω δεξιά), είτε μέσω του προφίλ μου ή του group του γιατρού στο Facebook.

Καλώς ήρθατε λοιπόν…